Om oss

Vi som samarbetar inom Albatross Psykologmottagning i Göteborg är legitimerade psykologer och psykiatriker. Vi har en samlad kompetens med olika erfarenheter och inriktningar.

Vi är medlemmar av Sveriges Psykologförbund respektive Svenska läkarförbundet och Västra Götalands läkarförening.


Joni Karlsson

Legitimerad psykolog

Joni Karlsson har mottagning på Kungsportsavenyn 37. Han arbetar med både behandling och utredning för individer, grupper och organisationer. Ni kan läsa mer på hans personliga hemsida: www.jonikarlsson.se


Elias Fjellström Ugrell

Legitimerad psykolog

Jag ser mig själv som humanist och tänker kring människan som en i grunden relationell varelse där alla har sina egna svårigheter att hitta och hantera sin plats i världen, utifrån såväl det samhälle vi lever i som den egna historien och de erfarenheter som gjorts längs vägen.

Jag har utbildning i såväl KBT som PDT, men är främst intresserad av den psykoanalytiska skolbildningen och arbetar utifrån en psykodynamisk terapistruktur.

Jag tar emot på Viktoriagatan 18. Den intresserade kan läsa mer på www.eliasfjellstromugrell.se


Nadia Salih Shakir

Legitimerad specialistläkare inom barn-och ungdomspsykiatri samt allmänpsykiatri vuxna

Nadia har arbetat inom psykiatrin i över 10 år och har totalt snart 30 års klinisk erfarenhet som legitimerad läkare. Det är en passion för Nadia att kunna hjälpa människor och inte minst deras familjemedlemmar. Utöver svenska talar hon även arabiska och engelska.

Nadia samarbetar med hos kring ärenden där det är önskvärt med specialistläkarkompetens inom psykiatri, både för barn, unga och vuxna. Det kan handla om adhd eller autism eller kring ärenden där det medicinska perspektivet är viktigt. Hon tar också emot patienter enskilt.

Ni kan läsa mer om Nadias tjänster på hennes personliga hemsida: https://ns-psychiatric.se/Exit mobile version
%%footer%%